Ο Γολγοθάς των 34 μηνών: Το χρονικό των τραυματισμών του Κίναν Έβανς (vids) Ημερομηνία:
Σήμερα 13/11/2025, 15:08 - Εμφανίσεις: 12
Ο Ολυμπιακός πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, όμως κανένας δεν θα μπορούσε να τη χαρεί στους ερυθρόλευκους λόγω του νέου σοβαρού τραυματισμού του Κίναν Έβανς.
Ο Αμερικανός γκαρντ λίγα μόλις δευτερόλεπτα από τη μεγάλη επιστροφή του σε αγώνα της Euroleague, μετά από 1,5 χρόνο περίπου, είδε τη μοίρα να του παίζει για ακόμα μια φορά ένα πολύ άσχημο παιχνίδι.
Ο Έβανς που πέρασε στο παιχνίδι στη θέση του Γουόκαπ, μέσα σε αποθέωση, σε μια άμυνα ένιωσε τον αχίλλειο του αριστερού του ποδιού να τον αφήνει και έπεσε στο παρκέ, μην μπορώντας να το πιστέψει.
Η «παγωμάρα» στο ΣΕΦ από τον κόσμο και τους παίκτες των δύο ομάδων ήταν τόσο έντονη, που ακούστηκαν σε κάθε γωνία οι κραυγές απόγνωσης του ίδιου του Αμερικανού και το «No way» που φώναζε.
Η αποχώρηση του από το γήπεδο για τα αποδυτήρια με τη βοήθεια και του σοκαρισμένου Κώστα Παπανικολάου, αλλά και το χειροκρότημα από όλους στο ΣΕΦ, έδειχνε ότι ο τραυματισμός του Έβανς για ακόμα μια φορά είναι σοβαρός.
Και πράγματι, μετά από λίγη ώρα επιβεβαιώθηκε από την ίδια την ΚΑΕ Ολυμπιακός, πως υπέστη ξανά ρήξη αχίλλειου τένοντα, αυτή τη φορά στο αριστερό του πόδι και θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να μείνει εκτός για τουλάχιστον άλλους 10 μήνες!googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); C’EST PAS POSSIBLE 😰😰 googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Keenan Evans était enfin de retour de blessure après une saison sur la touche et voilà qu’il se blesse après deux minutes à peine.
La poisse 😩 pic.twitter.com/yKXK5FLIuG — VOOsport (@VOOsport) November 12, 2025document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Ο Έβανς σε ένα ματς που αν ήταν υγιής ο Νιλικίνα ενδεχομένως να μην ήταν καθόλου, επιβεβαίωσε με τον πλέον σοκαριστικό τρόπο, πως αποτελεί τον πιο άτυχο παίκτη της Euroleague.
Από την ημέρα που πήρε την ονομασία της η διοργάνωση μέχρι και σήμερα, κανείς άλλος παίκτης, δεν έχει υποστεί αυτό που έχει συμβεί στον Κίναν Έβαν...